drijfveer en competenties

Drijfveer

Als enthousiaste professionals hebben Jolanda en Patricia jarenlange ervaring en opleiding in de zorg. Hun gedeelde passie en complementaire vaardigheden vormen de kern van ons unieke GezinsHuis-initiatief: een thuis voor jongvolwassenen met LVB in Utrecht en omgeving.

Competenties

Als grote gemene deler hebben we een grote passie voor mens, dier en de natuur. Deze passie leidt tot de grote wens ons eigen leven te combineren met jongeren met een beperking en samen de kwaliteit van leven voor een ieder te vergroten. Tevens hebben we specifieke competenties zoals hier onder beschreven.

Jolanda is erg zorgzaam en dienstverlenend ingesteld. Jolanda kan zeer geordend en planmatig werken en is tevens in het bezit van een kritisch (zelf)reflecterend vermogen.

Patricia is communicatief vaardig zowel richting de jongeren als netwerk en overige disciplines. Ze kan zowel de jongeren als het eigen “team” enthousiasmeren voor allerlei dingen. Ze is erg sportief en maakt graag gebruik van haar humor. Patricia kan goed analytisch denken en bezit helikopterview.